888starz_cgOa
Poland
0 Posts |
Posted - August 18 2026 : 12:52:19 PM
Klikam tu od jakichs czterech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron. Gier jest masa — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play'n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE. Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz darmowe spiny[/url] przed rejestracja. Rejestracja trwa doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place karta — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem. Jedyne co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow.AEV High Steer |